LRI GJIROKASTER DEKLARATE MBI DEFTESEN E GJIMNAZIT TE KRYEBASHKIAKUT GOLEMI

Nepermjet nje deklarate per shtyp Lëvizja Rinore për Integrim Dega Gjirokastër po ndjek me vëmendje zhvillimet politike si në planin e përgjithshëm kombëtar por edhe…

Lexo me shume

CERDHJA CICERIMAT PEZULLOHET,KARAGJOZI:TRATATIVA ME DONATORET PER LEVIZJE NE GODINE ME KOMODE

Çerdhja Cicërimat është e vetmja në qytetin e Gjirokastrës dhe disponon një kapacitet prej 80 vetash.Kushtet në të cilat ndodhet janë skandaloze dhe alarmante për…

Lexo me shume

META PAS THIRRJES NGA KOMISIONI HETIMOR PARLAMENTAR,QYTETARET:VEPRIM DEMOKRACIE

Për herë të parë në historinë e shtetit shqiptar Presidenti i Republikës doli për të dëshmuar para deputetëve të Komisionit Hetimor që është ngritur për…

Lexo me shume

CMIMET E TEKSTEVE SHKOLLORE TE KRIPURA DHE TE PAPERBALLUESHME

Edhe pak dite na ndajne nga fillimi i vitit te ri shkollor dhe prinderit bashke me femijet po pergatiten per te blere sendet qe ju…

Lexo me shume

KONVIKTEVE NE GJIROKASTER IU NDERPRITET UJI I PIJSHEM,DEBITOR ME VLEREN 2.8 MILION LEKE

Ndermarrja e e Trajtimit Studentor ne rrethin e Gjirokastres po vuan mungesen e ujit te pijshem qe prej dites se djeshme ne nje prononcim per…

Lexo me shume

EMISIONI AVANTAZH/NGJELA:NE MUAJIN MARS 70% E POLITIKANEVE S DO JENE NE PARLAMENT

Te ftuarit ne emisionin Avantazh ishin avokati Spartak Ngjela dhe Ira Kurti perfaqesuese e diaspores ku u diskutua  tema e bashkimit kombetar.Disa prej  konkluzioneve  ishin…

Lexo me shume