Leishmanoza nga semundjet infektive me te rrezikshme si per qente dhe per njerezit.

Leishmanioza, sëmundja vdekjeprurëse, ka prekur në masë qentë e rrugës dhe jo vetëm. Tek njeriu ajo transmetohet nëpërmjet mushkonjave.Kryesisht janë qentë e rrugës, të pambrojtur,…

Lexo me shume

VAZHDON BLERJA E PRODUKTEVE USHQIMORE ME ANE TE LISTAVE NE DYQANET E GJIROKASTRES

Në qytetin e Gjirokastrës ndihet ekonomia e ulët dhe rritja e papunësisë.Këto faktorë i bëjnë qytetarët të detyruar të blejnë produktet ushqimore që u nevojiten…

Lexo me shume

U ZHVILLUA KONCERT KLASIK NGA KONSERVATORI I BARIT NE BASHKEPUNIM ME LICETE ARTISTIKE TE VLORES DHE GJIROKASTRES

Konsullata e Pergjithshme te Italise ne Vlore , Konsullata Italiane e Nderit ,Bashkia Gjirokaster , Drejtoria Arsimore dhe DRKK Gjirokaster me pjesmarrjen e studenteve te…

Lexo me shume

QYTETARET TEJMBUSHIN SALLEN E TEATRIT ZIHNI SAKO POR S MARRIN MESAZHIN QE PERCJELL SHFAQJA

Edhe pse festivali teatror Kadri Roshi i solli gjallëri qytetit të gurtë për një javë rrjesht duke e shëndërruar sallën e teatrit Zihni Sako të…

Lexo me shume

PERFUNDOI FESTIVALI TEATROR KADRI ROSHI,KOMEDIA FQINJET NGA TEATRI ZIHNI SAKO U SHPALL SHFAQJA ME E MIRE

Përfundoi festivali teatror “Kadri Roshi” me shfaqjen komedi thriller “Në shtëpi në orën 7” nga trupa e teatrit Petro Marko.Kjo shfaqje u mirëprit më së…

Lexo me shume

122 RASTE DIVORCESH TE REGJISTRUARA PRANE GJYKATES SE APELIT GJIROKASTER

PRANE GJYKATES SE SHKALLES SE PARE GJIROKASTER JANE REGJISTRUAR 122 RASTE DIVORCESH.SHKAQET JANE NGA ME TE NDRYSHMET KU MBIZOTERON MOSPERPUTHJA E KARAKTERIT MES CIFTEVE BASHKESHORTORE.NE…

Lexo me shume

BORDI I KULLIMIT GJIROKASTER NE FAZEN E PUNIMEVE TE RRJETI I KANALEVE KULLUESE

BORDI I KULLIMIT PRANE BASHKISE GJIROKASTER NDODHET NE FAZEN E PUNIMEVE TE PJESA E RRJETIT TE KANALEVE KULLUESE PER FAKTIN SE NDODHEMI NE PRAG TE…

Lexo me shume

U ZHVILLUA MANIFESTIM NE SHESHIN CERCIZ TOPULLI NE KUADER TE THIRRJEVE NACIONALISTE NGA EKSTREMISTET GREKE

Mëngjesin e sotëm në sheshin Çerçiz Topulli të qytetit të Gjirokastrës u zhvillua tubimi paqësor në kuadër nga shoqata të ndryshme patriotike iniciator i të…

Lexo me shume

NDIHET MUNGESA E RESPEKTIMIT TE KALIMIT TE VIJAT E BARDHA

Respektimi i vijave të bardha si nga drejtuesit e mjeteve po ashtu dhe nga këmbësoret duket se nuk zbatohet nëqytetin e Gjirokastrës.Në shumicën e rasteve…

Lexo me shume

Sa te sigurt ndihemi me ato qe ushqehemi? Qytetaret:Te pasigurt,AKU nuk po kryen punen sic duhet

Siguria ushqimore është nga temat më të diskutuara dhe më të ndjeshme nga qytetarët ditët e sotme.Ata të pyetur gjatë anketimi të bërë nga alpo…

Lexo me shume