Gjykata e Posaçme i kthen SPAK për plotësim dosjen “339”

Gjykata e Posaçme për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar ka kthyer për plotësim hetimesh një nga fraksionet e dosjes “339”. Gjykata i ka dhënë SPAK…

Lexo me shume