ARRESTOHEN 3 QYTETARE PER KALIM ILEGAL NE KUFIRIN SHQIPTAROGREK

Arrestohet shtetasi Feti Qemali nga Durresi si dhe ju referuan materialet ne prokurorine prane gjykates se shkalles se pare Gjirokaster per shtetasit Fatmir Mece dhe Ardian Gushi banues ne Durres pasi ne oren 00:30 ne ├žarshove u kapen duke ndihmuar per te kaluar kufirin me tre shtetas te huaj nga vendet e treta per ti traportuar ne tirane mjetet tip Seat dhe Bmw te cilat u sekuestruan ne cilesine e proves materiale.