Sa te sigurt ndihemi me ato qe ushqehemi? Qytetaret:Te pasigurt,AKU nuk po kryen punen sic duhet

Siguria ushqimore është nga temat më të diskutuara dhe më të ndjeshme nga qytetarët ditët e sotme.Ata të pyetur gjatë anketimi të bërë nga alpo…

Lexo me shume