U ZHVILLUA KONCERT KLASIK NGA KONSERVATORI I BARIT NE BASHKEPUNIM ME LICETE ARTISTIKE TE VLORES DHE GJIROKASTRES

Konsullata e Pergjithshme te Italise ne Vlore , Konsullata Italiane e Nderit ,Bashkia Gjirokaster , Drejtoria Arsimore dhe DRKK Gjirokaster me pjesmarrjen e studenteve te…

Lexo me shume

QYTETARET TEJMBUSHIN SALLEN E TEATRIT ZIHNI SAKO POR S MARRIN MESAZHIN QE PERCJELL SHFAQJA

Edhe pse festivali teatror Kadri Roshi i solli gjallëri qytetit të gurtë për një javë rrjesht duke e shëndërruar sallën e teatrit Zihni Sako të…

Lexo me shume

Gjirokastër, qyteti i gurtë që të mbërthen me magjinë e vet turistet e huaj

Gjirokastra, qyteti që të mbërthen me magjinë e vet. Aty ku çatitë e gurta hedhin valle me njëra – tjetrën, ndërsa shtëpitë karakteristike përqafohen përreth…

Lexo me shume