NESER ZHVILLOHET NDESHJA LUFTETARI-LACI NE KUADER TE JAVES SE 6 TE KATEGORISE SUPERIORE

Diten e neserme ne oren 16.00 do zhvillohet ndeshja Luftetari-Laci ne kuader te javes se 6 te Kategorise Superiore ne stadiumin Gjirokastra.Trajneri Jorgos Marantas eshte shprehur optimist pavaresisht veshtiresise se ndeshjes.Probleme per ekipin mbeten demtimet e Paiteris dhe Demos ndersa Acka nuk do aktivizohet,shkak plotesimi i kartonave.Ekipi bluzi ndodhet ne vendin e 9-te me 4 pike.