U ZHVILLUA KONCERT KLASIK NGA KONSERVATORI I BARIT NE BASHKEPUNIM ME LICETE ARTISTIKE TE VLORES DHE GJIROKASTRES

Konsullata e Pergjithshme te Italise ne Vlore , Konsullata Italiane e Nderit ,Bashkia Gjirokaster , Drejtoria Arsimore dhe DRKK Gjirokaster me pjesmarrjen e studenteve te Konservatorit te Barit si dhe Liceut Artistik te Vlores dhe Liceut Artistik te Gjirokastres organizoi ne Galerine e Muzeut ne Kalane e Gjirokastres ditën e sotme nje Koncert instrumental me pjese klasike nën dirigjimin e Maestro Annibale D’Ambra. Konsullja e përgjithshme e Italisë në Vlorë Luana Micheli u shpreh se aktivitetet e organizuara forcon më tepër mardhëniet mes dy vendeve mike Shqipërisë dhe Italisë Përfaqësuesja e konservatorit të Barit falemderon organizatorët për mirëpritjen dhe për mbarëvajtjen e eventit. Aktiviteti u organizua ne kuader te “Javes se XIX te Gjuhes dhe Kultures Italiane ne Bote”